Distributie condimente Import-export, distributie sare iodata, sare neiodata, sare marina din Grecia, condimente alimentare din Creta
Cautare:
Curs valutar:
1 EUR = 4.6225 RON
1 USD = 3.9099 RON
Publicitate:
Plata online

Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/bboro/public_html/sections/offer.php on line 21

ROZMARIN Ingredient BIO punga 1 kg

Pret:
26,49 LEI
Cod produs: ROZMARIN
Garantie: 1 an
Producator: Produs BIO original Creta
Pret detaliat: 26,49 LEI - Pret cu TVA. Exceptie fac produsele unde este mentionat Achizitie intracomunitara.
ROZMARIN Ingredient BIO punga 1 kg
ROZMARIN Ingredient BIO punga 1 kg ROZMARIN Ingredient BIO punga 1 kg
 
Disponibilitate:   

Livrare comanda
Livrarea se face prin curierat in functie de stocul disponibil. Timp de livrare estimat 24 h -3 zile, pana la 5 zile in unele cazuri in functie de fluxul de productie. Livrarea produselor se confirma telefonic de agentul de vanzari!
Distributie produse alimentare profesionale pentru HoReCa si Retail. Produse grecesti direct de la producator.
ROZMARIN Ingredient BIO punga 1 kg Comenzi telefonice: 021.42.32.731 Fax: 021.42.33.940
ROZMARIN Ingredient BIO punga 1 kg Email: gptrade.ro@gmail.com
Adauga in cos:
ROZMARIN Ingredient BIO punga 1 kg
26,49 RON
Descriere produs:

Rozmarin condiment aromat din Creta

Aromă: Gustul rozmarinului este răşinos şi aromat. Rozmarinul proaspăt este foarte aromat. Dacă este uscat, gustul rozmarinului este uşor amar şi puţin iute motiv pentru care se foloseşte în cantităţi reduse.
Utilizare: Rozmarinul este un condiment clasic al bucătăriei mediteranene dar este folosit totodată şi în bucătăriile din restul Europei, în special cea Centrală. Se potriveşte pentru asezonarea mielului, a vânatului, a cărnii de porc şi pui. Foarte bun cu fructe şi legume precum roşiile, dovleceii, dar şi cu fasolea, cartofii şi alte legume. Cartofii cu rozmarin sunt definitorii în acest sens.
Preparare: Rozmarinul se foloseşte atât proaspăt cât şi uscat. În formă proaspătăt se pune în mâncare încă de la început şi se scoate crenguţa înainte de servire. Ramurile de rozmarin proaspăt pot fi folosite ca ţepuşe pentru carne şi legume (frigărui) gătite la grătar.Rozmarinul se asociază bine cu usturoiul şi cimbrul şi este prietenos în combinaţie cu majoritatea ierburilor mediteranene (oregano, busuioc, etc)

ROZMARIN BIO punga 1 kg Importator si distribuitor

Rozmarin- specie de plante lemnoase, perene, apartinand familiei Lamiaceae, cu frunze totdeauna verzi, in forma de ace, se intrebuinteaza si in medicina si in industria parfumurilor.
Rosmarinus officinalis, commonly known as rosemary, is a woody, perennial herb with fragrant,evergreen, needle-like leaves and white, pink, purple, or blue flowers, native to the Mediterranean region.
It is a member of the mint family Lamiaceae, which includes many other herbs. The name “rosemary” derives from the Latin for “dew” (ros) and “sea” (marinus), or “dew of the sea”.[2] The plant is also sometimes called anthos, from the ancient Greek word ἄνθος, meaning “flower”.[3]Rosemary has a fibrous root system.


Comentarii:
Cosul meu:

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/bboro/public_html/init/functions/cart.php on line 27
Cosul este gol.
Contul meu:
Yahoo! Messenger:
Ultimele oferte vizitate: